Secondary Adv

Shenja qe tregojne se kondicioneri duhet zevendesuar, Daikin SmartClima

Share on Google+

Daikin SmartClima

Nëse keni 10 deri në 15 vjet që e keni blerë kondicionerin tuaj, ndoshta gjatë viteve në vijim do të jetë e nevojshme ta zëvendësoni.

1. Ju jeni duke paguar shpesh për ta riparuar. Nëse keni që t’i bëni shërbim kondicionerit tuaj dy herë në vit ose më shumë, kjo është një shenjë se duhet të blini një të ri.

 

2. Faturat janë më të larta se sa duhet, dhe performanca e kondicionerit nuk përshtatet në mënyrë efiçente.

 

3. Kondicioneri juaj bën një zhurmë e cila është shqetësuese.

 

4. Kondicioneri juaj nuk është më efektiv në arritjen e temperaturës së dëshiruar.

 

5. Kondicioneri mban erë të pakëndshme!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Daikin SmartClima

Daikin SmartClima


Më të lexuarat