Secondary Adv

BMI - 6 keshilla ekspertesh per nje kontroll te suksesshem te catise ne vjeshte

Share on Google+

BMI Albania

1. Kontrolloni për dëmtimin e çatisë: Edhe dëmtimet e vogla të tjegullave mund të shkaktojnë dëme të mëdha në çatinë tuaj në rast stuhie.

 

2. Pastroni ulluqet dhe tubat e shkarkimit: Gjethet, myshku dhe gjëra të tjera në ulluqe dhe tubat e shkarkimit duhet të hiqen rregullisht, përndryshe ekziston rreziku i bllokimit.

3. Kontrolloni qëndrueshmërinë dhe funksionalitetin e borëmbajtëseve përpara se të bjerë dëbora e parë.

 

4. Oxhaqet, baxhat dhe tubat e ajrimit duhet të mbyllen: Lagështia në çati, edhe nëse depërton qoftë në pikat më të vogla, dëmton termoizolimin dhe muret e të gjithë shtëpisë dhe është e vështirë të hiqet.

5. Kontrolloni me një ekspert: Punët e vogla si pastrimi i ulluqeve mund të bëhen nga ju, megjithatë, mirëmbajtja e përgjithshme e çatisë para fillimit të dimrit duhet të kryhet nga një çatipunues profesionist. Ai e di se cilat pjesë të çatisë duhet të kontrollohen dhe mund t'ju japë këshilla të vlefshme.

 

6. Zgjidhni materialin e duhur për mbulimin e çatisë: Disa materiale çatie humbasin qëndrueshmërinë me kalimin e viteve, ndërsa tjegullat Bramac forcohen dhe më shumë, duke siguruar mbrojtje kundër borës dhe ngricës.

#itsneverjustaroof #bmigroup #roofing #waterproofing

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë BMI Albania

BMI Albania


Më të lexuarat