Secondary Adv

BMI Albania, Zgjidhja per nje Cati te Sigurt !

Share on Google+

BMI Albania 

Kur erërat e forta me shpejtësi të madhe godasin çatinë, materiali i çatisë ngrihet lart dhe nëse nuk është i siguruar mirë, shkëputet fare. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme që në mënyrë sistematike të sigurohet çatia nga stuhitë. BMI ofron bashkime moderne, që janë relativisht të lehta për t'u montuar dhe mund të hiqen shpejt nëse është e nevojshme. 

Ditët e ngrohta dhe me diell janë një mundësi ideale për kontrollin periodik të çatisë tuaj sepse asnjë pjesë tjetër e shtëpisë nuk është e ekspozuar ndaj ngarkesave kaq të rënda si çatia (ndryshimet e temperaturave, stuhitë e erës, shirat, dëbora). Duke inspektuar rregullisht çatinë, dëmtimet që kanë ndodhur në dimër mund të identifikohen dhe riparohen përpara se stuhitë e ardhshme të gjejnë një pikë të dobët, apo uji gjatë shirave të rrëmbyer të depërtojë përmes çatisë në shtresën izoluese.

Në BMI ju nuk zgjidhni thjesht një çati, por një sistem të plotë çatie. Të gjithë komponentët e çatisë përputhen saktësisht me tjegullat tona për sa i përket funksionit, formës, ngjyrës dhe materialit. Na kontaktoni për të gjetur së bashku zgjidhjen më të mirë për çatinë tuaj.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë BMI Albania

BMI Albania


Më të lexuarat