Secondary Adv

Krijoni nje shtepi te mrekullueshme me laminatet nga FIRST FLOOR

Share on Google+

First Floor - Parket Laminat Gjerman

First Floor që prej vitit 2015 ofron laminate gjermane cilësore për cdo ambjent! 

 

Përzgjedhim Laminatet më cilësore për t'ju dhënë materialet më jetëgjata

Kujdesemi duke ofruar vetëm prodhime “Made in Germany”, por dhe të çertifikuara me standartet më të larta të cilësisë.

 

Zbuloni me shumë rreth Linjes COSMO dhe LIFESTYLE! 

Cosmo kliko ketu

Lifestyle kliko ketu

*Modele Bashkëkohore

Laminatet më të tërhequra në Europe ju mundësojnë një shtëpi moderne.

 

*Çmime të favorshme

Kurseni duke blerë një produkt rezistent dhe me garanci 25-30 vjecare. Çmime të favorshme për çdo kategori laminati. 

 

*KOLEKSIONE MODERNE

*PRODHIME MADE IN GERMANY

*KUNDRA LAGËSHTIRËS

 

Ndiej Rehatinë dhe ngrohtësinë që vetem laminatet nga First Floor e ofrojnë!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë First Floor

First Floor - Parket Laminat Gjerman


Më të lexuarat