Secondary Adv

Ne dileme per lyerjen e shtepise ne plazh?

Share on Google+

DE-AL Color Group (ER-LAC)

Nje nga gjerat e para pas blerjes se shtepise ne plazh eshte perzgjedhja e ngjyrave te mureve


Eshte e rendesishme qe shtepia te duket sa me unike, relaksuese dhe hapesirat te theksohen ashtu sic duhet!

 

Nje kombinim ideal eshte kombinimi i ngjyres se bardhe me ngjyrat pastel si: blu, e verdhe apo mente.

Keshille:

Shmangni ngjyrat e ndezura si e kuqja, portokallia dhe vjollca: mund t'i perdorni ne mobilje per kontrast te gjyrave, por nuk duhet te jene ngjyrat dominuese te shtepise.

Keto ngjyra kane tendence te zvogelojne hapesirat dhe e bejne ambientin te duket me pak relaksues.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë DE-AL

DE-AL Color Group (ER-LAC)


Më të lexuarat