Secondary Adv

Apple se shpejti mund te lancoje AirPods Lite

Share on Google+

Apple mund të jetë duke zhvilluar një version të ri, më të lirë të kufjeve të saj me valë, sugjerojnë burimet e industrisë.

 

Është përfolur se gjigandi i teknologjisë është duke punuar në një produkt të quajtur 'AirPods Lite' mes frikës se do të ketë një rënie të kërkesës për gjeneratën e tretë të AirPods në vitin 2023.

Pak detaje janë ndarë - dhe kompania nuk ka komentuar, por pritet që kufjet më të lira do të kenë çmim diku nën 129 dollarë, që është ajo që kushtojnë aktualisht AirPods-ët e gjeneratës së dytë.

Analisti Jeff Pu, i Haitong Intl Tech Research, tha se qëllimi i AirPods Lite i ri ishte të konkurronte me kufjet më të lira me valë. Ai tha se burimet e industrisë i kishin thënë se dërgesat e AirPods pritet të bien nga 73 milionë njësi në vitin 2022 në 63 milionë këtë vit.

Kjo është fajësuar për mungesën e kërkesës për gjeneratën e tretë AirPods, së bashku me faktin se ekziston një sugjerim që Apple nuk do të lëshojë një version më të ri në 2023.

Nuk ka ende asnjë informacion se si do të duken kufjet ose cilat veçori do të kenë - por pothuajse me siguri nuk do të kenë anulim aktiv të zhurmës pasi kjo është e rezervuar për modelin e nivelit të lartë AirPod Pro.


Më të lexuarat