Secondary Adv

Tende Cilesore do te thote Tende Albajrak!

Share on Google+

Albajrak

Dielli  është një  nga  prezencat  më  të  rëndësishme natyrore.

Nuk  është  mirë  të  jetosh  në  zona  plotësisht  të izoluara, as  në zona  plotësisht  të  ekspozuara. Situata  ideale  është  të marrësh  dritën  e  diellit  kur dhe  sa të duash ti.  

 

E  vetmja  zgjidhje  për  këtë  është  një  tendë  ose çadër  cilësore. Cilësi  do  të  thotë  ALBAJRAK. 

 

Kompania  jonë prodhon tenda e çadra  të  standarteve Europiane me  një  experience  prej  më  shumë  se  dy dekadash. 

Ne ndërtojmë  komplekse  sportive  futbolli  sipas  standarteve te Fifa, fusha  basketbolli, volejbolli, tenisi etj. Albajrak  është  lider në  këtë  industri  me: 

• modele te patentuara 

• punim  i  kujdesshëm  dhe me shume  cilësi 

• alternativa  të  ndryshme  në  ngjyra, design dhe  pajisje. 

• cilësi  të  avancuara  si kontroll manual, automatik  etj. 

• shërbime  në çdo  kohë

 

Ne besojmë  se  edhe  ju do të  bashkoheni  me  numrin  e  madh  të  klientëve  tanë.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Albajrak

Albajrak


Më të lexuarat