Secondary Adv

Ne HABITATIN tuaj me te ri, Univers City | Arkon Studio

Share on Google+

Arkon Studio

Tashme pjese e Kompleksit Rezidencial ‘Univers City’; - nje komunitet unik ku gjendet nje shumellojshmeri ndertesash banimi & sherbimi, me nje infrastrukture gjitheperfshirese.

 

Tashme pjese e Kompleksit Rezidencial ‘Univers City’; - nje komunitet unik ku gjendet nje shumellojshmeri ndertesash banimi & sherbimi, me nje infrastrukture gjitheperfshirese.

 

Ne ‘ HABITATIN’ e Arkon Studio, keni mundesine te zgjidhni te beni tuajin midis apartamenteve te tiplologjive te ndryshme!

Godina janë pjesë e kompleksit më të madh rezidencial në Tiranë, me njësi të shumëllojshme banimi dhe shërbimi si dhe infrastrukturë të plotë për një jetesë komode në komunitet. Vetëm 10 minuta nga Sheshi Skenderbej.

 

Në apartamentet e investuara nga Habitat | Univers City, ju do të keni mundësinë të jetoni në një kompleks rezidencial që në projektin e tij ju ofron 14,500m2 sipërfaqe rekteative dhe 10,500m2 sipërfaqe të gjelberuar me infrastrukturë të plotë për një jetesë komode në komunitet.

 

Nevoja për shumëllojshmërinë e njësive tregtare e bën Habitat-Univers City vendin ideal për investim apo për të zgjeruar biznesin tuaj. Kati 0 në Habitat Univers City, ju ofron ambjente të ndryshme për tu bërë pjesë e komunitetit me biznesin dhe investimin tuaj.

Jetesa juaj në Habitat | Univers City do të jetë e qetë dhe e sigurtë, pasi në kompleks do të keni shërbim të plotë në Qendrën Shëndetësore publike, fëmijët tuaj mund të shkojnë në Kopshtin publik dhe të arsimohen në Shkollën publike fillore dhe 9 vjeçare, të gjitha këto në shërbim të komunitetit.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Arkon Studio

 

Arkon Studio


Më të lexuarat