Secondary Adv

Bogo Expert: Perse te ndertoni nje dhome kripe?

Share on Google+

Bogo Expert Pool Spa

Ajo është hapësirë ku thithen grimca, njësoj si në shpellat e kripura. Kanë një mikro klimë specifike me temperaturë ndërmjet 20 dhe 24оС. Muret dhe dyshemeje janë të mbuluara me kripë dhe ajrit të thatë i shtohen grimcat më të mira nga kripa, të cilat duhet t’i thithni mijëra herë, derisa qëndroni në këto dhoma.

Ajri i jonizuar ndikon pozitivisht në organizmin e njeriut, çon në një ekuilibër psikofizik, ndihmon në përqendrim, është shumë i mirë për kurim të astmës dhe bronkitit, e përmirëson frymëmarrjen dhe ka një numër akoma më të madh përparësish.

Përfitime dhe karakteristika:

•Dhoma e kripur replikon përfitimet nga mjediset natyrale kuruese dhe paraqet një zëvendësim direkt të ajrit pranë detit.

•Mundëson detoksikim të trupit dhe balancim të vlerave të Ph.

•Përmirëson hidratimin e organizmit, si dhe statusin mineral të trupit. Në këtë mënyrë ndikon automatikisht në zvogëlimin e ngërçeve të muskujve.

•Ndihmon në balansin e sheqerit në gjak dhe me atë ndikon në mënyrë direkte në përmirësimin e gjumit

•Mundëson një balans hormonal.

•Ndihmon në ekuilibrin e tensionit të gjakut.

•Me balansin e hormoneve, ndikon direkt në rregullimin e peshës.

•E përmirëson funksionin e gjëndrës tiroide dhe mbi-veshkore.

•Ka efekt pozitiv tek sëmundje si astma dhe infeksione të veshëve.

•Ndihmon në problemet me lëkurën, siç janë puçrrat dhe ekzemat.

•Ndikon direkt në çlirimin e trupit nga metalet e rënda siç janë plumbi, zhiva dhe arseni.

Ne mund të krijojmë dhomën tuaj të kripur, sipas masave të hapësirës dhe me mundësi për zgjedhje për alternativa të ndryshme të terapisë së kripur.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Bogo Exper Pool Spa

Bogo Expert Pool Spa


Më të lexuarat