Secondary Adv

AHT: Faturat e energjise elektrike do ju bejne te ndiheni rehat

Share on Google+

AHT ALBANIA

Produktet AHT mbulojnë ngrohje të ambienteve të brendeshme, shkrirje të borës dhe të akullit bazuar në Teknologjinë tonë Revolucionare dhe Unike të Ngrohjes me Shirita Metalike Amorfe.

Nje sistem shumë më efektiv se të gjitha sistemet e tjera ngrohë se me tel elektrik kristali e si dhe sisteme konvencionale me ujë të ngrohtë. 

 

Aliazhet metalike amorfe, shpesh quhen edhe xhama metalik, jane relativisht materiale te reja, kryesisht te vlefshem ne forme shiritash te holle. Ata jane pergatitur me nje teknike ftohje te shpejte te aliazhit metalik te shkrire. Ne kete teknike nje shirit i aliazhit metalik te shkrire derdhet ne nje tambur bakrri i cili rrotullohet me shpejtesi.

 

Per shkak te trashesise se shiritit, nga 20 ne 30 micron, ftohet shume shpejt (ne nje game rreth 1,000,000 grade/sekond). Meqenese fortesimi vjen shume shpejt, asnje strukture kristaline nuk ka shanc te formohet.

 

CFARE ESHTE E VECANTE NE SHIRITAT AMORFE?

Natyrisht, mungesa e cdo strukture kristaline ne shiritat amorfe eshte speciale. Megjithate, kemi karakterisitika te tjera te materialit si pasoj e mungeses se strukturave kristaline. Kufijte ndermjet kristaleve ne trupat e ngurte kristaline zakonisht shkaktojne me te shumten e demtimeve te materialit.

Struktura pa kufij dhe homogjene e aliazhit metalik amorf siguron karakteristika unike mekanike, kundra ndryshkies, dhe karakteristika magnetike. Kjo ben qe aliazhi metalik amorf te jete superior ne shume menyra nga metalet kristaline me te zakonshem.

 

AHT HEATING

"Advanced Heating Technologies"

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AHT Albania Shpk

AHT ALBANIA


Më të lexuarat