Secondary Adv

Elio klima: Kurse energji dhe para me Panelet Diellore Brown

Share on Google+

ELIO KLIMA

Panelet Diellor Braun me cilësi superiore, me 5 vite garanci ofrojne:

-Materiale të cilësisë së lartë

-Rezultate të larta në ngrohje

-Teknologji e përparuar Gjermane

Avantazhet: 

-Siguron ujë të ngrohtë dhe në temperatura të ulëta 

-Jetëgjatësi e dyfishtë

-Performancë e lartë pa humbje nxehtësie 

-Siguri dhe besueshmëri 

-Cilesi e padiskutueshme

ELIO-KLIMA distributor zyrtar

-Çertifikuar sipas standarteve Europiane

-Kursim i energjisë elektrike deri 80-100%

-Rendiment i lartë në ngrohjen e ujit

-Cilësi e padiskutueshme

-Kualitet i lartë 

-5 Vite Garanci.

ELIO KLIMA - BRING THE POWER OF THE SUN TO YOUR SERVICES!!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ELIO-KLIMA

ELIO KLIMA


Më të lexuarat