Secondary Adv

Cold Plastic, Metoda me e re e vijezimit te rrugeve nga RSM SHPK 

Share on Google+

RS&M shpk

Cold Plastic, e njohur si Aplikimi i pikave me plastik të ftohtë është metoda më e re e vijëzimit të rrugëve në Shqipëri, e sjellë për herë të parë nga RSM SHPK.

Avantazhet e Plastikës së ftohtë: 

 

1- Dukshmeri të lartë në kohë të thatë, si dhe gjatë ditëve me shi në siperfaqje të lagësht.  2- Shoqëruar gjithashtu me efektin e zhurmës (noise effect).

3- Aplikim i shpejtë

4- Jetëgjatësi dhe më pak mirëmbajtje e vazhdueshme 

5 - Rezistencë më e madhe ndaj konsumit krahasuar me metodat e tjera.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë RSM SHPK

RS&M shpk


Më të lexuarat