Secondary Adv

Krijoni ambiente te gjenerates tjeter me produkte te teknologjise se fundit | SCS GROUP

Share on Google+

SCS Group

PALMIYE SKYROOF PLUS

 

Produkti më EKSKLUZIV i linjës së pergolave nga SCS GROUP, vetëm për ata që dinë të vlerësojnë Cilësinë.  Pergola Bioclimatic Skyroof PLUS me panele Alumini që rrotullohen deri ne 120°.

-Garanci reale 5 vjet

 

-Rezistence maksimale ndaj erërave

 

-100% Konstruksion ALUMINI, pa pjesë Plastike

 

-Ideim, projektim dhe realizim në kohë rekord dhe pa kosto shtesë

 

-Kuruar deri në detaj në fabrikën super moderne PALMIYE dhe montim pa asnjë ndëryrje apo modifikim në terren

 

-Asistencë e përhershme me pjesë këmbimi origjinale

 

-Këto janë vlerat që SCS GROUP e diferencojnë nga të tjerët.

 

-Besojini ambientin tuaj profesionistëve të hijëzimit për t'i bërë hapësirat e jashteme të jetueshme në 4 stinë.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë SCS GROUP

SCS Group


Më të lexuarat