Secondary Adv

StoArmat Classic AS, Perforconi ne menyre perfekte dhe kurseni

Share on Google+

Sto Albania Comtek

E para në botë: StoArmat Classic AS, përbërja e përforcimit për spërkatje pa ajër vjen në Shqipëri nga Sto Albania | Comtek shpk.

Sistemi i përbërë i izolimit termik StoTherm Classic tani më i lehtë, më efikas dhe për këtë arsye shumë më efektiv në kosto. 

 

StoArmat Classic AS mund të jetë në mënyrë optimale si pa ajër ashtu edhe gjithashtu mund të përpunohen me dorë. StoArmat Classic AS karakterizohet nga përpunimi.

 

Karakteristikat më të mira të materialit: Kursim dhe Shpejtë! 

Natyrshëm vjen nga drejtuesi i teknologjisë Sto: Ne e shpikëm atë!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek


Më të lexuarat