Secondary Adv

BMW i7 super makina elektrike smart

Share on Google+

BMW e ka çuar luksin e sediljes së pasme në nivele të reja në makinën e saj inteligjente të teknologjisë së lartë prej 110,000 £. 

 

MailOnline bëri një udhëtim në BMW i7 të ri plotësisht elektrik, i cili ka lidhje 5G, ndriçim të brendshëm të ndryshueshëm dhe një 'ekran teatri' super të gjerë në pjesën e pasme.

Ekrani 8K, me përmasa 32x9 inç, paloset nga çatia me prekjen e një butoni dhe transmeton video nga Netflix, YouTube dhe më shumë.

Sipas firmës, makina e re ripërcakton luksin 'me nivele të reja të elektrifikimit, qëndrueshmërisë dhe dixhitalizimit'.

Për fat të mirë, pasagjerët mund të ndryshojnë raportin e pamjes së ekranit nga (32:9) në 21:9 ose 16:9, më afër një televizori konvencional. Për arsye sigurie, ekrani i teatrit nuk do të aktivizohet nëse nuk ulet blindi që mbulon dritaren e pasme.

Ekrani masiv i 'teatrit' është me prekje, por gjithashtu mund të kontrollohet duke përdorur një ekran të vogël me madhësi të smartfonit që është i integruar në dorezën e derës së pasagjerit (ka edhe një në anën tjetër të pasagjerit).


Më të lexuarat