Secondary Adv

KST ADVERTISING, Zgjedhja juaj per Reklamat Outdoor

Share on Google+

KST ADVERTISING

KST ADVERTISING sot radhitet ndër kompanitë lider në realizimin e reklamave outdoor; konstruksionet dhe reklamat e karburanteve, ndërtim aeroportesh dhe terminalesh si dhe llojeve të ndryshme të reklamave sipas kerkesave të klientëve. 

 

Kompania merret me perpunimin e hekurit dhe aluminit; Projektim dhe ndërtim karburantesh, gjithashtu dhe brandim të tyre sipas kërkesave tuaja të veçanta.

 

Në qoftë se projekti juaj i rradhës është konstruksioni metalik për një godinë multifunkionale apo kapanonë industrialë, KST është përsëri zgjedhja e duhur për realizimin e tyre.

 

KST realizon brandim të bizneseve, stenda promocioni me konstruksion metalik dhe të branduara, skenografi, fasada alukobondi dhe gjithçka tjetër për ti dhënë identitet biznesit tuaj.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë KST Advertising

KST ADVERTISING


Më të lexuarat