Secondary Adv

ECODAN Sistemi me teknologji unike 3 ne 1 nga Mitsubish Electric

Share on Google+

CLIMA POINT ALBANIA

Shtëpia juaj ka nevojë për ngrohtësi, prandaj dhe ne ju sygjerojmë sistemin me teknologjinë unike ecodan 3 në 1.

 

-Ngrohje dhe ftohje e ambientit tuaj

-Ujë i ngrohtë sanitar

-Ngrohje & Ftohje radiante

-Dhe këto mund t'i kontrolloni fare lehtë me sistemin MELCloud nga Mitsubishi Electric!

Teknologji Unike

-Funksionaliteti Smart Grid

-Pult kontrrolli i thjeshte dhe intuitiv

-Monitorim i konsumit te energjise 

-Program sezonal: ne vere dhe dimer

-Ruajtja e te dhenave ne karten SD

-Sistem kontroll WIFI

-Kontroll ne 2 zona per ngrohje/ftohje

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Clima Point Albania

CLIMA POINT ALBANIA


Më të lexuarat