Secondary Adv

Aberengineering: Avantazhet e Smartglass ne klinika apo struktura spitalore

Share on Google+

ABER Engineering

Për të kryer ndryshime radikale në strukturat që menaxhoni duhen disa arsye të forta. Ne kemi 4 arsye pse duhet të kaloni menjëherë në përdorimin e #smartglass dhe t'ja leni perdorimin e perdeve së shkuarës.

 

1-Higjene maksimale : Shmang te gjitha papastertite qe mbledhin perdet e zakonshme

2-Kontroll i menjehershem : Japin nje kontroll total te privatesise dhe te drites

3-Cost Effective : Ulen kostot e energjise dhe ato te pastrimit te struktures

4-Hapesira me te medha : Kjo teknologji i ben hapesirat te duken me te medha

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ABER Engineering

ABER Engineering


Më të lexuarat