Secondary Adv

Gemix, Ngjyre e qendrueshme edhe pas shume larjeve

Share on Google+

GEMIX

Ngjyrë e lashme për mure të brendshme e pigment të përkryer. 

 

Me kualitetin më të lartë në treg, ngjyrat nga Gemix Co dallohen nga qëndrueshmëria, jetëgjatësia e nuancës dhe mënyra e lehtë e aplikimit. 

 

Këto ngjyra janë të mundshme për t’u larë në mënyrë që të pastrohen njollat dhe shenjat të cilat aksidentalisht krijohen sidomos nga fëmijët e vegjël dhe kafshët shtëpiake.

Zgjedhni nga produktet e Gemix dhe arrini një efekt të bukur vizual me kualitet dhe qëndrueshmëri të lartë për muret e brendshme të objektit tuaj.

 

Gemix Co ju ofron një gamë shumë te gjerë të ngjyrave për ambientet e brendshme me cilësi të ndryshme dhe mbi 100,000 nuanca!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gemix Co

GEMIX


Më të lexuarat