Secondary Adv

Zgjidhni ngjyrën e duhur dhe të përshtatshme për projektin tuaj!

Share on Google+

 GEMIX

Ngjyra e tualetit dhe kuzhinës janë të dyja të dizajnuara për t’i bërë ballë avullit dhe kondensimit. Ato janë gjithashtu të lehta për t’u pastruar, prandaj mos u shqetësoni për spërkatjet nga sapunët apo bolonezja.

Ekspozimi i zgjatur ndaj mykut mund të shkaktojë një sërë simptomash alergjie dhe çështje tjera serioze shëndetësore. 

 

Parandaloni rritjen e kërpudhave në muret ose tavanet tuaja të brendshme me bojën tonë kundër mykut. Mund të aplikohet në sipërfaqe të shumta si suva, tulla, çimento dhe llaç.

 

Perfekte për tu aplikuar në kuzhinë dhe banjë pasi këto zona janë të prirura për rritjen e mykut.

 

Zgjedhni nga produktet e Gemix dhe arrini një mbulim me efekt të bukur vizual për muret e brendshme të objektit tuaj.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gemix Co

 GEMIX


Më të lexuarat