Secondary Adv

Perfundon kulla super e larte ne Brooklyn

Share on Google+

Brooklyn, Nju Jork arrin lartësi të reja ndërsa kurora e kullës super të lartë të Brooklyn nga ShoP Architects përfundon. 

 

Duke qëndruar në një lartësi mbresëlënëse 93 kate, rrokaqiell i ndërtuar nga JDS Development është bërë tashmë një pikë referimi për bashkinë.

Me përzierjen e hapësirave rezidenciale dhe komerciale, Kulla e Brooklyn është në rrugën e saj për të ripërcaktuar mënyrën se si njujorkezët jetojnë dhe punojnë në qendër të Brooklyn.

Pasi të përfundojë - një moment historik që pritet për këtë pranverë - do të jetë rrokaqiell i parë dhe i vetëm në llojin e tij. Duke ndërthurur detajet barok dhe moderne, kurora e ndërtesës është edhe 'seriozisht dramatike dhe jashtëzakonisht lozonjare.

ShoP Architects' Brooklyn Tower shfaq një materialitet unik, me mermer të bardhë në themel, i cili kalon në çelik inox të nxirë dhe përparon në nuanca më të errëta të së zezës me pengesa kaskade të bronzit dhe bakrit që vezullon ndërsa arrin lart.

Fasada kap ndryshimet e nuancave të diellit gjatë ditës, duke ruajtur strukturën dhe materialitetin e saj nga çdo kënd. Kulla përfshin mermer në bazë, një detaj që flet për 'cilësinë superiore' të zhvillimit, e cila shihet gjatë gjithë përvojës së banimit.


Më të lexuarat