Secondary Adv

Kurse para me GES SHPK, Perdor energjine diellore

Share on Google+

GES shpk

Në një vend të bekuar me 300 ditë diell në vit si Shqipëria, panelet diellore janë instrumente të sigurta kursimi.

 

GES Albania ofron zgjidhjen ideale te sistemeve te paneleve diellore per çdo biznes apo objekt banimi. Ne i përshtatemi nevojës dhe kërkesës suaj.

Investoni në impiante Fotovoltaike me eficense të larte.

 

- Kthimi i investimit 3 vjet.

- Panele Fotovoltaike me garanci 30 Vjet.

- Invertera me garanci 12 Vjet.

- Struktura dhe Kabllot me garanci 20 vjet.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë GES Shpk

GES shpk

 


Më të lexuarat