Secondary Adv

Alstone: Pse te zgjidhni nje shtepi te parafabrikuar?

Share on Google+

Alstone

Shtëpitë e parafabrikuara janë struktura fleksibile dhe rezistente ndaj tërmeteve dhe të gjitha kushteve natyrore.

-Llogaritjet e nevojshme të izolimit strukturor dhe termik kryhen në varësi të kushteve klimatike të rajonit.

-Mund të projektohen në përputhje me kushtet e kërkuara arkitektonike.

-Kostot e ndërtimit janë më ekonomike sesa ndërtimi tradicional.

-Koha e prodhimit dhe instalimit është më e shkurtër.

-Kostot e mirëmbajtjes së shtëpive të parafabrikuara janë të ulëta.

-Mund të çmontohen dhe të zhvendosen në një vend tjetër sa herë që të dëshironi.

-Materiali për veshjen e fasadës që përdoret është i papërshkueshëm nga zjarri i klasit A1, i qëndrueshëm ndaj ujit dhe nuk ka asnjë substancë të rrezikshme për mjedisin dhe shëndetin e njeriut.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Alstone

Alstone


Më të lexuarat