Secondary Adv

Projekti i termocentralit lundrues me turbina te shumta

Share on Google+

Kompania pretendon se 5 njësi Windcatcher mund të prodhojnë të njëjtën sasi të energjisë elektrike që prodhojnë 25 turbina konvencionale.

 

Windcatchers mund të zvogëlojë kostot e energjisë së erës për të qenë konkurrues me energjinë elektrike tradicionale të furnizuar nga rrjeti.

Nëpërmjet projektit paraprak, Wind Catching Systems është planifikuar të konfirmojë teknologjinë e tij në përdorim dhe vlerësimet e kostos për një Windcatcher në shkallë të plotë.

Turbina pritet të instalohet në vitin 2023 për testim dhe verifikim. Termocentrali i erës lundrues Windcatcher bazohet në një dizajn me shumë turbina. Akumulimi i turbinave me erë në një rrjet ngjan me telat me gjemba që rri pezull në det.

Wind Catching Systems pretendon se të kesh turbina të shumta në një platformë të vetme lundruese mund të maksimizojë prodhimin e energjisë për strukturë lundruese.

Mund të ketë gjithashtu një sistem mirëmbajtjeje të pavarur, i cili eliminon nevojën për automjete të specializuara ujore për të mbështetur operacionet e mirëmbajtjes në det të hapur.


Më të lexuarat