Secondary Adv

Zhvillohen kufjet qe perkthejne deri ne 110 gjuhe

Share on Google+

Kufjet e shumëpritura të përkthimit të menjëhershëm të Timekettle, WT2 Edge, u zbuluan për përdoruesit ndërkombëtarë në CES 2023.

  

E pajisur me HybridComm™, teknologjia inovative përshpejton interpretimin e të folurit për të mundësuar dialogun ndër-gjuhësor në stil, duke kapërcyer kufizimin e përkthyesve.

Dizajni i hijshëm dhe me ngjyrë të bardhë është minimal duke i ngjasuar formës së një kufjeje tradicionale me valë. WT2 Edge i ri i Timekettle lehtëson dialogun transnacional pa duar midis 110 gjuhëve të ndryshme.

Dy gjuhë mund të zgjidhen nëpërmjet aplikacionit shoqërues të Timekettle për të nisur një bisedë transnacionale pa pasur nevojë për të dhëna celulare.

Për udhëtarët ndërkombëtarë, kjo heq pengesa të mundshme gjuhësore dhe lehtëson detyrat si marrja me qira e një makine, komunikimi me autoritetet lokale dhe kryerja e biznesit.

Dizajni ruan rrjedhën e bisedave me një vonesë minimale midis të folurit dhe riprodhimit, duke filluar nga 0,5 deri në 3 sekonda.

Me kapacitetin për tre orë përdorim të vazhdueshëm, i vogël dhe lehtësisht i lëvizshëm Timekettle WT2 Edge debuton si mjeti i domosdoshëm për biznesmenët ndërkombëtarë, familjet ndër-gjuhëshe, emigrantët, pushuesit dhe më shumë.


Më të lexuarat