Secondary Adv

Lamborghini revuelto, makina super sportive elektrike V12

Share on Google+

Lamborghini ka prezantuar Revuelto, makinën e saj të parë super sportive dhe automjetin elektrik me performancë të lartë me plug-in hibrid V12.

  

Dizajni i makinës së Revuelto-s bazohet në veçoritë e ADN së Lamborghini që gjenden në makinat e tij V12.

Përtej shenjave dalluese, elementët e dizajnit prekin veçoritë mbi të cilat mbështeten paraqitjet e hapësirës ajrore.

Dyert me gërshërë që hapen vertikalisht kujtojnë atributet e Lamborghini V12 ndërsa krijojnë identitetin personal të Revuelto. Pjesa e pasme e Lamborghini Revuelto i bën homazh serisë V12 të kompanisë.

Zemra mekanike e Revuelto-s theksohet nga motori plotësisht i ekspozuar, i cili është i lidhur vizualisht me shkarkimin e dyfishtë gjashtëkëndor të mbivendosur nga krahu i formës gjeometrike dhe i përshtatur nga grupet e fenerëve me nënshkrime të dritës në formë Y.

Pjesa e brendshme pasqyron dizajnin e ri të së ardhmes së jashtme. Ekrani vertikal me prekje 8.4 inç është vendosur në një profil me fibër karboni me një formë anije kozmike, i pozicionuar në qendrën vizuale të brendshme.

Me Revuelto, Lamborghini prezanton një përvojë të përbashkët të drejtimit ku shoferi dhe bashkëdrejtuesi mund të shohin njëkohësisht të njëjtin informacion në panelin e kontrollit përmes ekranit dixhital 12,3 inç në anën e shoferit dhe një ekrani 9,1 inç në anën e pasagjerit.


Më të lexuarat