Secondary Adv

Quattro: Koncepti inovativ i sistemeve te hijezimit nga Alsper

Share on Google+

Alsper

Stili estetik dallues me kontrollin e ndricimit në mënyrë inteligjente!

Sistemi Quattro që kombinon teknologjinë e sofistikuar dhe konceptin inovativ krijohet për të frymëzuar një jetë të re në ambjentet e jashtme me formën moderne të arkitekturës së bashku me një mënyrë unike të dizajnit. 

 

Quattro karakterizohet nga nje teknologji e avancuar e cila perforcon aestetikën e produktit. 

 

Quattro ka linja të pastra moderne me një pamje minimaliste gjeometrike dhe është e fundit në koleksionet e gjera kohët moderne të Suntech të zgjidhjeve të ambienteve të jashtme. 

 

Sistemi gjithashtu paraqet ndriçimin më të ri në rang boteror që integrohet brenda shtresës së strukturës me linja unike asimetrike të frymëzuara. 

 

Sistemi i ndriçimit të licencuar është gjithashtu i pajisur me ndriçim RGBLed-me shirita fshehur për të ndryshuar ngjyrën dhe Ndricimin Led Stripe Dimmer në anët e strukturës për të siguruar intensitet ose ndricim Led HDD Lux High Power të integruar në strukturë. 

 

Modulet individuale mund të bëhen me porosi deri në 5.5m të gjerë dhe 8m projeksion me fleksibël metodën e instalimit si p.sh. integrimi në strukturat ekzistuese, montimi i murit dhe qëndrimi i lirë për ambjentet e mëdha.

Kliko mbi logo për kontaktet e kompanisë ALSPER

Alsper


Më të lexuarat