Secondary Adv

Sugjerime ngjyrash per dhomat e femijeve nga DE-AL COLOR GROUP

Share on Google+

DE-AL Color Group (ER-LAC)

Ndricimi, arredimi dhe perzgjedhja e ngjyres se mureve eshte nje proces jo i lehte. 

 

Para se te beni nje zgjedhje perfundimtare, mos harroni se nje rol te rendesishem ne zgjedhjen e ngjyrave luan mendimi i vete femijes!

 

Ne vijim gjeni disa ide per kombinimet e ngjyrave nga DE-AL:

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë DE-AL

DE-AL Color Group (ER-LAC)


Më të lexuarat