Secondary Adv

WhatsApp tashme ju lejon te editoni mesazhet tuaja

Share on Google+

Aplikacioni i mesazheve në pronësi të Meta-s ka lëshuar një buton Edit.

 

“Për momentet kur bëni një gabim, ose thjesht ndryshoni mendje, tani mund të modifikoni mesazhet tuaja të dërguara”, tha WhatsApp në një postim në blog.

Megjithatë, ju mund ta modifikoni mesazhin tuaj vetëm deri në 15 minuta pas dërgimit të tij. WhatsApp njoftoi mjetin e ri në një postim në blog këtë pasdite.

"Nga korrigjimi i një gabimi të thjeshtë drejtshkrimor deri tek shtimi i kontekstit në një mesazh, ne jemi të lumtur t'ju sjellim më shumë kontroll mbi bisedat tuaja," tha ai. Për të përdorur mjetin e ri, thjesht shtypni gjatë mbi një mesazh të dërguar dhe zgjidhni "Ndrysho" nga menyja.

Mesazhet e modifikuara do të shfaqin "të redaktuar" krahas tyre, kështu që miqtë tuaj do të jenë të vetëdijshëm për korrigjimin, megjithëse nuk do të mund të shohin historikun e redaktimit.

“Ashtu si me të gjitha mesazhet personale, mediat dhe telefonatat, mesazhet tuaja dhe modifikimet që bëni mbrohen nga kriptimi nga skaji në fund”, shtoi WhatsApp.


Më të lexuarat