Secondary Adv

CPA: Perse duhet te zgjidhni Mitsubishi Electric?

Share on Google+

 

1. Efiçencë Energjitike

Kondicionerët Mitsubishi Electric janë shumë kursimtarë! Kjo falë eficiencës së lartë energjitike në të cilën ato janë të klasifikuar. Kondicionerët Mitsubishi Electric kanë bërë përmirësime të vazhdueshme në komponentet kyçe si komperosi, teknologjia inverter dhe sistemet e kontrollit.

 

2. Gamë e gjerë Produktesh

Mitsubishi Electric një gamë të gjerë dhe zgjeruar të pajisjeve për ftohje dhe ngrohje, të cilat janë tepër fleksibël për t'ju përshtatur çdo lloji ambienti dhe aplikimi (nga aplikimet e thjeshta për dhoma, shtëpia, vila tek ato më të komplikuarat për hotele, shkolla, muze, spitale, qendra tregtare etj). MELCloud është teknologjia e fundit e kontrollit si për sistemet e thjeshta split tek ato më të komplikuara.

3. Teknologji e avancuar Kondicionimi

Në të pakten 20 vitet e fundit, Mitsubishi Electric ka qënë pioner në prodhimin e sistemeve të kondicionimit miqësore me mjedisin, kompresorëve eficient dhe sistemeve smart për kontrollin e temperatures si dhe statusit të operimit. MELCloud është teknologjia e fundit e kontrollit si për sistemet e thjeshta split tek ato më të komplikuara. Kjo teknologji ju lejon të arrini komfortin maksimal në ambientin ku ndodheni fare lehtë nëpermjet telefonit apo tabletit tuaj.

 

4. Miqësor me Mjedisin

Përparimi i vazhdueshëm i Mitsubishi Electric në fushën e kondicionimit, ngrohjes-ftohjes dhe ventilimit nuk ka qënë vetëm tek eficienca energjitike, por dhe tek mbrojtja e mjedisit. Refrigjeranti R32 ka 0 potencial për shkatërrimin e shtreses së Ozonit (ODP) dhe ka një potencial ⅓ herë më të vogël sesa gazi R410 përsa i përket Ngrohjes Globale (GWP).

 

5. Kërkesa minimale për mirëmbatje

Nga pikëpamja e një blerësi, produktet MITSUBISHI ELECTRIC janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe jetëgjata. Nga momenti i instalimit produktet punojnë e punojnë pa asnje lloji ndryshimi në eficiencen energjitike dhe me pak kërkesa mirëmbajtje.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë CPA


Më të lexuarat