Secondary Adv

Praktika profesionale ne BAUMARKET!

Share on Google+

BAUMARKET

BAUMARKET ofron një fillim të përsosur për karrierën tuaj!

Trajnim i shkëlqyer profesional, shanse të mira për t’u punësuar, një ekip i shkëlqyer dhe detyra të reja emocionuese çdo ditë: e gjithë kjo dhe shumë më tepër e bëjnë praktikën në BAUMARKET interesante për ata që kanë mbaruar shkollën. Përveç trajnimeve praktike në qendrat e specializuara, BAUMARKET ofron gjithashtu një program të gjerë trajnimi.

 

Në kurset e trajnimit, kompania siguron që teoria dhe praktika të jenë të ndërthurura ngushtë: përveç trajnimit teknik, specialisti për punëtori, shtëpi dhe kopsht i kushton rëndësi të veçantë aftësive të tjera.

 

BAUMARKET promovon aftësinë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe për të menduar në mënyrë krijuese. Ju mësoni që herët të merrni përgjegjësi dhe të punoni në një ekip – kushtet paraprake më të mira për zhvillim të mëtejshëm personal dhe profesional.

Një program i gjerë trajnimi hap prespektiva premtuese për të ardhmen për ju. BAUMARKET ofron mundësi të mira pune dhe shumë mundësi për avancim pas përfundimit të trajnimit. Sepse karriera është më shumë se thjesht një fjalë kryesore për kompaninë.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë CPA

BAUMARKET


Më të lexuarat