Secondary Adv

City Transformer sjell mikromakinen elektrike

Share on Google+

Një automjet që ndryshon formën është një mënyrë për të quajtur mikromakinën elektrike CT-1. 

 

Falë shasisë së saj modulare ultra kompakte, vendosja e palosshme e City Transformer merr jetë.

Platforma është e shtresuar në dy ndarje: e para - e quajtur "Modaliteti i performancës", vendos modalitetin e qytetit që zgjeron lehtësisht rrotat për një makinë kompakte dhe e dyta, e quajtur "Modaliteti i qytetit", i tërheq rrotat përsëri në shasi në mënyrë që ato të fshihen.

Me këtë, automjeti elektrik ultra i lehtë 1 metër i gjerë mund të mbështesë përdorime të shumëfishta të automjeteve nga dërgesat e ushqimit deri tek udhëtimet e përditshme.

Mikromakina elektrike me katër rrota – të cilën ekipi i projektimit planifikon ta shndërrojë në një automjet me dy vende – mund të transportojë mallra dhe sende të tjera me hapësirën e saj të bagazhit.

City Transformer thekson se prodhimi i tij serial dhe lansimi në treg i CT-1 do të fillojë në tremujorin e katërt të 2024 me një çmim përfundimtar prej 16,000 euro.


Më të lexuarat