Secondary Adv

Si te perdorni ngjyrat per te ndryshuar madhesinë e hapesirava tuaja nga AED Color

Share on Google+

AED COLOR

Me poshte do te gjeni disa keshilla se si te perdorni ngjyrat per te ndryshuar madhesine e hapesirave tuaja!

-Nëse tavani është shumë i ulët, përdorni vija vertikale ose ngjyrë të bardhë të ndezur për të krijuar një ndjenjë lartësie.

 

-Nëse mendoni se tavani juaj është shumë i lartë, përdorni nuanca të errëta në mure dhe më të errëta në tavan ose ndani sipërfaqen horizontalisht në 2 pjesë dhe përdorni nuanca të ndryshme. ‘Ulja’ e tavanit tuaj mund të arrihet edhe duke përdorur të njëjtën nuancë në 10-15 cm sipër murit.

 

-Nëse dëshironi ta bëni hapësirën tuaj të duket ‘më e madhe’ përdorni nuanca të çelura dhe shmangni kontrastet ose lyeni ndonjë peizazh ekzotik, i cili do të krijojë një ‘distanca’ mes mureve.

-Nëse dëshironi që një vend i ngushtë të duket ‘më i gjerë’, përdorni nuanca të lehta për anët e mëdha të mureve dhe nuanca të errëta për ato të ngushta.

 

-Nëse dëshironi ta bëni hapësirën tuaj të duket ‘më e vogël’, përdorni nuanca të errëta, të ngrohta dhe krijoni kontraste të shkëlqyera ose krijoni një dritare të madhe në mur, e cila mund të lyhet në një nuancë të ndryshme, të kundërta nga pjesa tjetër e vendit.

 

-Nëse dëshironi që hapësira juaj të duket ‘më e ngushtë’, përdorni nuanca të errëta për anët e mëdha dhe nuanca të lehta/të ndritshme për ato të ngushta.

-Duhet të keni gjithmonë parasysh që sa herë që zgjidhni nuancat për hapësirat e jashtme, nuanca duhet të jetë pak më e errët, pasi rrezet e diellit gjithmonë i bëjnë ngjyrat të duken më të lehta.

 

-Së fundi, kur zgjidhni nuancat e brendshme, mos harroni se hijet dhe mungesa e dritës së bollshme i bëjnë ngjyrat të duken më të errëta dhe më gri; prandaj preferohet gjithmonë një nuancë më e lehtë.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

AED COLOR


Më të lexuarat