Secondary Adv

Rendesia e nje filtrimi te mire te ajrit, vajit ose karburantit per makineritë e germimit nga Fiore Ricambi

Share on Google+

Fiore Ricambi

Filtrimi i saktë i ajrit, vajit ose karburantit në punët publike dhe makineritë e minierave është një nga aspektet më të rëndësishme në funksionimin korrekt të pajisjeve tuaja

 

Është një komponent relativisht i lirë brenda kompletit të plotë të makinës suaj, ndaj është e rëndësishme të investoni në një filtër cilësor i cili është në gjendje të kryejë funksionin e tij në të gjitha kushtet.

Ne ju këshillojmë të kryeni rregullisht një mirëmbajtje korrekte të pajisjeve tuaja dhe në veçanti, duam të theksojmë disa arsye për të pasur filtrin e makinës tuaj në gjendje perfekte:

 

1. Defekte të papritura. 

Kur ndodh një avari e papritur, është e zakonshme të veprohet me improvizim ose me një urgjencë jonormale për të zgjidhur problemin sa më shpejt të jetë e mundur. Mënyra më e mirë për të shmangur ndalesat e papritura të makinës suaj për shkak të prishjes është ta parashikoni atë. Duke vepruar kështu, shpenzimet e panevojshme në një riparim urgjent do të shmangen dhe kohët e ndërprerjeve do të reduktohen gjithashtu ndjeshëm.

 

2. Riparime të shtrenjta

Kostot e riparimit janë gjithmonë shumë më të larta se kostot e parandalimit, kështu që është interesante të parashikohet çdo incident.

 

3. Jetë më e gjatë shërbimi për makineritë

Punët publike dhe makinat e minierave kanë nevojë për filtra rezistent, me cilësi të lartë dhe efikase që zgjasin kohën ndërmjet mirëmbajtjes dhe shmangin riparimet e kushtueshme.

4. Parandalimi i humbjes dhe konsumit të fuqisë së motorit

Në rastin e filtrave të ajrit, nëse ato dështojnë, mund të ketë një humbje të fuqisë së motorit të makinës dhe një rritje të konsumit të karburantit, që barazohet me një rritje të emetimeve. Problemet me filtrat e karburantit mund të shfaqen në konsumimin e shtuar të sistemit të injektimit dhe qarkullimin e dobët të karburantit. Sa i përket filtrave të vajit, nëse ato janë të bllokuara, rezulton një konsumim i valvulave, kushinetat dhe komponentëve të motorit.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

Fiore Ricambi


Më të lexuarat