Secondary Adv

10 perfitimet kryesore te dyshemese prej druri, krahasuar me format e tjera te dyshemese

Share on Google+

DENISA shpk

Shumë njerëz kanë një tendencë për të anashkaluar plotësisht dyshemenë prej druri, sepse fillimisht është më e shtrenjtë se tapetet dhe linoleumi; megjithatë, ju korrni shumë përfitime të mëdha që tejkalojnë koston fillestare shtesë.

 

Le të hedhim një vështrim në disa nga këto përfitime:

 

1. Dyshemetë prej druri me cilësi të mirë zgjasin për dekada. Ndërsa shumë njerëz e gjejnë veten duke e zëvendësuar tapetin çdo 5 vjet, për shkak të njollave, vrimave ose gërvishtjeve nga konsumimi i përditshëm. Do të zbuloni se me një program minimal mirëmbajtjeje, këto dysheme në fakt duken më mirë me kalimin e viteve.

2. Dyshemetë prej druri pastrohen më lehtë se tapetet. Arsyet për këtë janë mjaft të qarta. Një furçë e thjeshtë ose vakum i lehtë i mban dyshemetë tuaja prej druri të duken të shkëlqyera. 

 

3. Dyshemeja prej druri është më higjienike se tapetet. Aroma e një dyshemeje të lëmuar prej druri është një kënaqësi dhe do ta bëjë shtëpinë tuaj më tërheqëse.

 

4. Druri ofron një mjet të shkëlqyeshëm për të instaluar ngrohjen nën dysheme, e cila konsiderohet si mënyra më efikase për të ngrohur shtëpinë tuaj.

5. Nëse pas disa vitesh dyshemeja juaj prej druri është gërvishtur ose është dëmtuar pak për shkak të konsumimit të rëndë. Një rërë dhe vulë e thjeshtë do ta kthejnë atë përsëri në të re. Kjo është shumë  më pak e kushtueshme sesa rimontimi i një tapeti të ri.

 

6. Një nga avantazhet më të rëndësishme të një dysheme druri të fortë, që shumë njerëz priren të anashkalojnë është tërheqja e përjetshme  që ka druri. Modelet dhe ngjyrat e qilimave, linoleumit dhe pllakave patjetër hyjnë dhe dalin nga moda - mendoni për atë që kishim në vitet '70. Apeli i Wood ka zgjatur me shekuj dhe për besimin tim që nuk do të ndryshojë druri i vërtetë është më popullor tani se kurrë.

7. Metodat moderne të prodhimit kanë nënkuptuar që disa lloje dyshemesh mund të prodhohen me çmim të ulët duke i bërë dyshemetë prej druri të disponueshme për të gjitha buxhetet .

 

8. Dyshemetë prej guri dhe pllakash edhe pse higjienike dhe të lehta për tu mirëmbajtur si druri, nuk kanë të njëjtën  ngrohtësi dhe ndjesi  që kanë dyshemetë prej druri.

9. Agjentët e pasurive të patundshme deklarojnë se shtëpitë me dysheme druri  shiten dy herë më lehtë  në krahasim me shtëpitë me dysheme të tjera. Dhe nuk ka dyshim se vlera e shtëpisë tuaj rritet drejtpërdrejte si rezultat i montimit të një dysheme druri.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

DENISA shpk


Më të lexuarat