Secondary Adv

Sokkia prezanton marres te integruar per aplikacione te ndryshme, Geotech

Share on Google+

GeoTech Albania

Sokkia prezanton shtesën më të fundit në linjën e saj të marrësve të integruar GNSS — GRX3 është projektuar për të ofruar një zgjidhje më të vogël, më të lehtë dhe plotësisht të integruar GNSS.

 

"Marrësi GRX3 me shumë konstelacione është ndërtuar për të ofruar një zgjidhje të plotë dhe të gjithanshme për të ofruar performancën më të mirë të pozicionimit në klasë për një shumëllojshmëri të gjerë aplikacionesh precize," tha Alok Srivastava, drejtor i menaxhimit të produktit.

"Pavarësisht nëse përdoret marrësi për anketim të përpunuar pas GNSS, ose RTK duke përdorur teknologji me valë duke përfshirë opsionin e rrjetit RTK me një kompjuter në terren të pajisur me celular, një rover SiteComm™ RTK ose i çiftuar me një stacion total Sokkia për Fusion Positioning™, GRX3 ofron teknologjia më e avancuar dhe më e fuqishme GNSS e disponueshme në një strehë më kompakte dhe më të lehtë që mund të përballojë kushtet më të vështira mjedisore. Kombinoje atë me një nga mbledhësit e të dhënave të Sokkia dhe softuerin në terren për shkathtësi dhe komoditet maksimal, duke rritur efikasitetin e punës në terren nga fillimi në fund.”

 

Marrësi përmban teknologjinë Sokkia Tilt, e cila përfshin një njësi matëse inerciale me 9 boshte (IMU) dhe eCompass ultra-kompakt të krijuar për të kompensuar matjet e fushës së niveluar gabim deri në 15 gradë.

"GRX3 është projektuar si një zgjidhje "e qëndrueshme" me një chipset të avancuar GNSS me teknologjinë Universal Tracking Channels™ që gjurmon automatikisht sinjalet nga të gjitha yjësitë e disponueshme dhe të planifikuara — duke përfshirë GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, IRNSS, QZSS, SBAS. ”

 

Marrësi është testuar për të përmbushur certifikimin IP67 për mbrojtje ndaj kushteve të vështira të motit mjedisor.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

GeoTech Albania


Më të lexuarat