Secondary Adv

Varaku-E: Avantazhet e tapetit (asfaltit) te modifikuar me polimer

Share on Google+

VARAKU-E

Tapeti i modifikuar me polimer eshte nje tapet me performance te permiresuar fiziko - mekanike. 

Kjo zgjidhje, ne krahasim me asfaltin e prodhuar ne kushte normale garanton: 

 

- Rritje rreth 30 % te Modulit te Rigjiditetit duke shtuar tenacitetin e asfaltit 

 

- Rezistence e rritur kunder fenomenit te gjurmimit te rruges. 

Kjo teknologji lejon nje ulje mbi 50 % te efektit te ngarkesave statike mbi asfaltin me nje efekt viziv te theksuar sidomos ne periudhat e ngrohta ku temperaturat e asfaltit arrijne vlera shume te larta. 

 

- Rritje e rezistences kunder lodhjes: 

Ne nje krahasim me asfaltin normal, kjo lloj teknologjie lejon permiresimin e jetegjatesise se asfaltit duke rritur ne menyre te ndjeshme numrin e cikleve te ngarkeses qe asfalti eshte ne gjendje te duroje para se te degradoje. 

 

Kjo rritje ndikon ne rritjen e viteve te jetegjatesises per paketen e asfaltit dhe ne uljen e nevojes per mirembajtje. 

APLIKACIONET E MUNDSHME: 

Autostrada, Rruge me ngarkesa te konsiderueshme trafiku, Parkingje qendrash tregetare, Parking Supermarketi, Ura, Ndalesa Autobuzash, Rruge kalimi per kamionat e tonazhit te larte, Parkingje autobuzash etj. 

 

VENDET KU ESHTE APLIKUAR TEKNOLOGJIA:

Eksperiencat me kte teknologji jane ne mbi 80 shtete me rezultate te shkelqyera te provuara me nje eksperience mbi 30 vjecare. Kosto e tapetit te modifikuar me polimer eshte e ulet krahasuar me perfitimin qe sjell dhe jetegjatesine e tapetit.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë VARAKU-E

VARAKU-E


Më të lexuarat