Secondary Adv

WhatsApp lancon aplikacionin e ri per Mac

Share on Google+

WhatsApp ka lançuar një aplikacion të ri për Mac, pas lëshimit të suksesshëm të aplikacionit WhatsApp për Windows desktop në fillim të këtij viti.

  

Ndryshe nga WhatsApp për desktop, aplikacioni i dedikuar ju lejon të bëni telefonata - si mes 2 personave ashtu edhe në grup.

Grupi thërret deri në 8 persona në video dhe 32 në audio. Aplikacioni i ri është krijuar posaçërisht me përdoruesit e Mac në mendje, sipas WhatsApp.

“Aplikacioni është ridizajnuar që të jetë i njohur për përdoruesit e Mac, duke ju ndihmuar të bëni më shumë më shpejt kur përdorni WhatsApp në një ekran të madh”, shpjegoi ai.

Tani mund t'i bashkoheni një thirrjeje grupore pasi ajo të fillojë, të shihni historikun tuaj të thirrjeve dhe të zgjidhni të merrni njoftime për thirrjet hyrëse edhe kur aplikacioni është i mbyllur, shtoi WhatsApp.

Aplikacioni i ri është projektuar duke pasur parasysh privatësinë dhe përmban enkriptim nga fundi në fund, ashtu si aplikacioni celular. Mund ta shkarkoni aplikacionin e ri WhatsApp për Mac tani nga WhatsApp.com dhe së shpejti drejtpërdrejt nga App Store.


Më të lexuarat