Secondary Adv

Gero System: Perfitimet e instalimit te sistemit qendror te pastrimit me vakum GDA

Share on Google+

GERO System

 

Edhe nëse shumë njerëz janë të vetëdijshëm se cfarë janë sistemet qëndrore të pastrimit me vakum, shumë prej tyre nuk kanë informacion të detajuar rreth tyre ose avantazhet e përdorimit.

 

Sistemet e centralizuara të fshesës me korrent kanë shumë përfitime, si cilësia e përmirësuar e ajrit, rezervuarët e mëdhenj të grumbullimit të papastërtive dhe fuqia më e fortë e thithjes. 

 

Sistemet qëndrore janë gjithashtu relativisht të lehta për t'u instaluar dhe mund të shtohen në shumicën e shtëpive kur nevojitet gjatë ndërtimit apo rikonstruksionit.

1. Një nga avantazhet më të mëdha të sistemeve qendrore të vakumit është fakti se ato e bëjnë punën e fshirjes me korrent pa stres. 

 

Në vend që të tërhiqni fshesat vertikale të vjetruara nga dyqani ose dollapi, thjesht mund të lidhni një zorrë në prizën e murit dhe të pastroni të gjithë zonën që kërkon vëmendje. Në shumë shtëpi, çdo dhomë ka prizën e vet të fshesë me korrent, prandaj nuk ka nevojë të tërhiqni fshesë me korrent të ngathët nga dhoma në dhomë ose nga një kat në tjetrin, gjë që e lë pas jush kordonin e rrymës.

 

 

2. Sistemet qendrore të vakumit tërheqin plotësisht ndotjen dhe papastërtitë nga dhoma juaj.

 

Kjo çon në përmirësimin e cilësisë së ajrit në të gjithë shtëpinë. Për më tepër, nuk keni nevojë të merreni me ndryshimin e çantave që është një burim acarimi, kryesisht për ata që vuajnë nga alergjitë. 

 

 

3. Ndërsa rezervuari i grumbullimit të një fshesë me korrent  duhet të pastrohet, nuk duhet të bëhet aq shpesh.

 

Prodhuesit e këtij sistemi gjithashtu kanë bërë një hap më të madh në projektimin e bombolave ​​të papastërtive në mënyrë që ato të mund të pastrohen lehtësisht dhe me sasi minimale të papastërtive dhe pluhurit të lëshuar.

 

 

4. Sistemet qendrore të vakumit janë gjithashtu më të fuqishëm se shumica e rezervuarëve ose bombolave ​​ose vakuumeve vertikale që janë në treg. 

 

Kjo është për shkak të faktit se motori për njësinë mund të jetë shumë më i madh pasi nuk është i lidhur me njësinë e tij e cila shtyhet ose tërhiqet në të gjithë shtëpinë.

 

Ndonjëherë, motori me vakum është i vendosur në një bodrum ose garazh, apo edhe jashtë shtëpisë, pasi është jashtëzakonisht i fuqishëm, duke ofruar fuqi thithëse të shkëlqyer. Kjo fuqi thithëse do të thotë që ju mund të bëni një punë të mrekullueshme të pastrimit me fshesë me korrent në një hark të shkurtër kohor dhe të cilat tapeti dhe tapiceri juaj do të pastrohen më mirë, do të duken mirë dhe gjithashtu do të zgjasin më gjatë.

 

 

5. Një përfitim tjetër i një sistemi të tillë është se është jashtëzakonisht i qetë.

 

Për shkak të faktit se motori ndodhet në një zonë të veçantë të shtëpisë tuaj, ka të ngjarë të fshesë me korrent duke mos i shqetësuar të tjerët brenda shtëpisë tuaj dhe pa frikësuar kafshët.

 

 

Por, do të zbuloni se sistemet e centralizuara të pastrimit me vakum janë të kushtueshme se sa fshesat e zakonshme portative. 

 

Shumica e sistemeve të fshesës me korrent do t'ju kushtojnë midis 600 dhe 2,000 dollarë, pasi kostoja do të varet nga shumë faktorë duke përfshirë anën e motorit dhe aksesorët e vakumit që kërkohen. 

 

Ç'është më shumë për koston, ka edhe shpenzimin e konfigurimit të sistemit që do të shtojë disa dollarë, në varësi të madhësisë së instalimit.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë GERO SYSTEM

GERO System


Më të lexuarat