Secondary Adv

Flora Co: Blloku AAC florBET, zgjidhje inovative dhe fleksibel ne ndertim

Share on Google+

Flora Co. Shpk - florBet bllok

Ndërtimi i mirë fillon me një vendim të mirë! 

 

Nëse po vlerësoni se cili material është më i miri për ndërtim merrni parasysh faktorë si: përbërjen e materialit, rezistencën ndaj agjentëve atmosferike, izolimin termik si dhe shpejtësinë dhe lehtësinë e punës. 

 

Materialet AAC florBET nga Flora CO. plotësojnë të gjitha këto kërkesa.1. Blloku AAC florBET mund të pritet lehtë dhe përdoret në madhësi të vogla, në mënyrë që gjithçka të hyjë lehtësisht në punë dhe të zvogëlohen humbjet. Material lehtësisht i përpunueshëm. Prerja, shpimi, gozhdimi dhe vidhosja mund të bëhen shumë shpejt.

 

2. Karakteristikat fizike të bllokut AAC florBET e bëjnë atë ideal për mbrojtjen nga zjarri, gjithashtu nuk ekziston rreziku i emetimit të tymrave toksikë për shkak të pranisë së izolimit sintetik. I qëndrueshëm ndaj zjarrit me më shumë se 4 orë.

 

3. AAC florBET siguron izolim të mrekullueshëm të zërit dhe cilësi të përthithjes. Meqenëse struktura e saj e brendshme përbëhet nga ajri 60%-70%, AAC thith shumë më shumë tinguj sesa betoni dhe materialet e tjera, duke zvogëluar në mënyrë efektive transmetimin e valës së zërit.

 

4. Në bllokun AAC florBET nuk depërton asnjë pikë uji, duke parandalur plotësisht lagështirën.

 

5. Termorregullator, hidrorregullator, i sigurtë nga radioaktiviteti, mbrojtës perfekt nga rrezatimi UV, X etj.

 

6. Blloqet tona janë më të lehtë se standardet. Ato ju ofrojnë përfitime jetësore për sa i përket sigurisë nga tërmetet, duke zvogëluar ngarkesën në mur. Pesha e lehtë çon në një ngarkesë më të lehtë në strukturën e ndërtesës, duke sjellë zvogëlimin e çelikut dhe betonit të armaturës. Për shkak të saktësisë në sipërfaqe të blloqeve, trashësia e suvasë është relativisht më e vogël.

 

7. AAC FlorBET nuk është aspak i dëmshëm për mjedisin. Të gjitha materialet janë plotësisht ekologjike.

 

Janë këto karakteristika që dallojnë sistemin e ndërtimit AAC florBET: shpejtë, lehtë dhe i përshtatshëm.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Flora Co. Shpk - florBet bllok

Flora Co. Shpk - florBet bllok


Më të lexuarat