Secondary Adv

HONOR sjell telefonin e palosshem ne forme cante

Share on Google+

Në IFA 2023 HONOR zbulon smartfonin më të hollë të palosshëm Magic V2 dhe debuton HONOR V Purse, që transformon telefonin e palosshëm në një çantë të modës.

 

Ekranet gjithmonë ndezur të personalizueshëm - ose AOD-të - të HONOR V Purse imitojnë një dizajn çantë dore.

HONOR e çon një hap më tej duke i ofruar përdoruesit rripa dhe zinxhirë që ngjiten në menteshën e telefonit të palosshëm, në mënyrë që ata të mund ta varin mbi supe si një çantë.

Përveç V Purse, HONOR lëshon gjithashtu smartfonin e tij më të lehtë dhe më të hollë të palosshëm nga brenda. Magic V2 është vetëm 9.9 mm2 i trashë kur paloset dhe peshon 231 gram, dhe një bateri siliconi-karbon-dyfishtë me një kapacitet të lartë deri në 5000 mAh fuqizon telefonin inteligjent.

Mentesha titani shumë e lehtë dhe një çelik ekskluziv përdoret në HONOR Magic V2 për t'i dhënë mekanizmit të menteshës më shumë qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi.

Sistemi i trefishtë i kamerës së pasme në HONOR Magic V2 përbëhet nga një kamerë kryesore 50MP, një kamerë ultra e gjerë 50MP dhe një kamerë telefoto 20MP.

Për herë të parë, HONOR Magic V2 mbështet Hapësirën Paralele, e cila bën të mundur funksionimin e pavarur të aplikacioneve me hapësirë të dyfishtë paralelisht, ashtu si një telefon i dytë u fut në telefonin e palosshëm.


Më të lexuarat