Secondary Adv

AL-TEK: Pse duhen perdorur panelet diellore

Share on Google+

AL-TEK

Energjia diellore është çelësi për një të ardhme të energjisë së pastër dhe luan një rol të rëndësishëm në mosndotjen e ambientit.

 

Al-Tek ofron tre lloje të ndryshme të paneleve diellore: Panele Termike, Panele PVT dhe Panele Termodinamike.

 

Avantazhet e perdorimit te tyre: 

- Mbrojtje e ambientit

- Jetegjatesi e larte 

- Mirembajtje e lire 

- Ulje e faturave te energjise elektrike 

- Kthim investimi i shpejte 

A ia vlen kostoja fillestare per panelet diellore? 

 

Për shumicën e ndërtesave apo bizneseve, përgjigja e shkurtër është: PO dhe PO. ​

 

Një sistem me panele PVT, Termik apo Termodinamik për prodhimin e energjisë elektrike dhe ujit të ngrohtë sanitar mund të kushtojë më shumë në fillim, por në të ardhmen do të jetë dukshëm më i lirë sesa një sistem konvencional elektrik ose gazi.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AL-TEK SHPK

AL-TEK

 


Më të lexuarat