Secondary Adv

LG prezanton TV brenda nje valixhe

Share on Google+

LG Electronics ka prezantuar LG StanbyME GO një ekran me prekje 27 inç të paketuar brenda një valixhe. 

 

Me "të gjithanshëm", nënkuptojmë që LG StanbyME GO mund të transmetojë filma, të luajë muzikë si një gramafon dhe të përdoret për lojëra në tavolinë dhe ekran me prekje.

Është gjithashtu i pajisur me një bateri të integruar që mundëson deri në tre orë përdorim pa lidhje me një prizë të jashtme të energjisë.

Televizori në një valixhe mbështet një sërë përdorimesh të ndryshme dhe preferenca personale pasi përdoruesit mund ta anojnë ekranin në varësi të këndit të dëshiruar të shikimit, të rregullojnë lartësinë e tij deri në 18 centimetra ose ta vendosin atë në modalitetin e tabelës.

Ekrani i LG StanbyME Go shtrihet i sheshtë në pjesën e poshtme të kasës kur është në modalitetin "Tabela" për t'i lejuar përdoruesit të luajnë lojëra dixhitale të tavolinës si shah.

Televizori në një valixhe ka gjithashtu një veçori ndezje/fikje automatike që aktivizohet kur hapet kutia dhe çaktivizohet kur mbyllet.

StanbyME Go vjen i pajisur me platformën e televizorit inteligjent webOS të LG për t'i lejuar përdoruesit të lidhen me pajisjet e tyre iOS ose Android.

Ai gjithashtu përmban njohjen e zerit për hapjen e aplikacionit pa duar, kontrollin e zërit dhe kërkimin e përmbajtjes.


Më të lexuarat