Secondary Adv

GB Thermo Color: Perse duhet te zgjedhim laminatet Baufloor?

Share on Google+

GB Thermo Color

Dyshemetë e laminuara BAUFLOOR® janë produkte teknologjikisht të avancuara dhe përbëhen pothuajse tërësisht nga MDF, një element i klasifikuar si lëndë e parë e rinovueshme. Dekorimet e propozuara përshtaten në mënyrë perfekte me ambientet moderne dhe tradicionale. Dyshemetë janë të certifikuara nga FSC, janë bërë duke përdorur produkte nga pyjet e menaxhuara në mënyrë eko-qëndrueshme dhe në përputhje me standardet mjedisore. 

Ato janë higjienike, të lehta për t'u pastruar dhe veçanërisht të përshtatshme për ata që vuajnë nga alergjitë. Ato gjithashtu i nënshtrohen një trajtimi sipërfaqësor antibakterial. Dyshemetë e laminuara BAUFLOOR® i nënshtrohen testeve rigoroze përpara se të vendosen në treg dhe ofrojnë garanci për të gjitha përdorimet rezidenciale.

Laminati Baufloor:

 

1. Ekstremisht i lehte per t'u montuar

2. I papershkueshem nga uji

3. Antialergjik dhe antibakterial

4. Rezistent ndaj zjarrit

5. Filter i aplikuar

6. Stabilitet maksimal

7. Pa kimikate

8. Dysheme e ngrohte

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise

GB Thermo Color


Më të lexuarat