Secondary Adv

Celesi i nje shtepie inteligjente, By-me Plus nga ITE GROUP

Share on Google+

ITE GRUP

Automatizoni shtëpinë me Vimar.

 

Kontrolloni dritat, temperaturën, zërin, perdet dhe grilat, ujitjen dhe menaxhimin e energjisë.

 

By-me Plus është sistem automatizimi për kontrollin total të dritave, temperaturës, përhapjes së zërit, perdeve dhe automatizimit të grilave, ujitjes, menaxhimit të energjisë; për komoditet dhe efikasitet më të mirë të të gjitha ndërtesave.

1. Mund të kontrolloni çdo hapësirë nga një pikë e vetme dhe në mënyrën më të lehtë të mundshme: ekranet me prekje, telefonat inteligjentë dhe tabletët garantojnë përvojë të integruar dhe unike të përdoruesit.

 

2. Me By-me Plus ju mund ta ktheni shtëpinë tuaj në një oaz Wellness ku mund të gjeni kushtet e preferuara klimatike.

 

3. Është e mundur të rregulloni intensitetin e dritave duke menaxhuar çdo lloj llambe: inkandeshente, fluoreshente, LED dhe të kurseni energjinë me aftësinë për të pajisur të gjitha ambientet me efekte shumëngjyrëshe drite.

 

4. Platforma IP me portat By-me Plus, mundëson një lidhje të lehtë të sistemeve të dritave dhe grilave bazuar në pajisjet e konfiguruara Plug&Play, duke siguruar një përmirësim funksional me pak përpjekje dhe një çmim minimal për përdoruesin.

 

5. Sistemi Vimar menaxhon deri në katër burime të ndryshme tingulli dhe mundëson tinguj të ndryshëm në varësi të dhomës: muzikë klasike në dhomën e ndenjes, hiti më i fundit në kuzhinë dhe radio në dhomën e gjumit.

 

Siguri, Kursim energjie, Rehati, Kontroll! 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ITE GROUP

ITE GRUP


Më të lexuarat