Secondary Adv

Sony prezanton PlayStation 5 e ri

Share on Google+

Sony ka zbuluar gjeneratën e fundit në linjën e saj të lojërave të konsolave, me një version të hollë dhe të zhveshur të PlayStation 5.

 

Modeli i ri përmban një formë më të vogël dhe më të lehtë, si dhe një disk të ndashëm dhe një terabajt shtesë memorie për ruajtje. PS5 'Slim' fillimisht do të jetë i disponueshëm në SHBA përpara se të dalë në vende të tjera.

Modeli i ri do të shitet me 479,99 £ në Mbretërinë e Bashkuar (499,99 dollarë në SHBA), ndërsa versioni dixhital, i cili nuk përfshin diskun, do të shitet me 389,99 £ (449,99 dollarë në SHBA).

Modeli i ri është dukshëm më i vogël se gjenerata e mëparshme, duke sjellë një reduktim 30 për qind në vëllim dhe një reduktim 18 ose 24 për qind në peshë në varësi të modelit.

Për ata që blejnë modelin dixhital, do të ketë një mundësi për të përmirësuar në versionin standard duke bashkangjitur diskun e veçantë, i cili do të kushtojë 79,99 dollarë në SHBA. Përtej zvogëlimit të madhësisë, dizajni i përgjithshëm i tastierës mbetet pothuajse i njëjtë me versionet e mëparshme.


Më të lexuarat