Secondary Adv

Plastifikues cimentoje, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Plastifikues çimentoje

DOMOLIT është një plastifikues çimentoje i teknologjisë së re, i cili zëvendëson me sukses gëlqeren që përdoret në llaçin me përbërje çimentoje. Përdoret shumë mirë për të përgatitur llaçin gjatë ndërtimeve me gur, tulla, për shtrim dhe suva duke zëvendësuar në këtë mënyrë gëlqeren. DOMOLIT shtohet pa vështirësi në ujin që përdoret për përgatitjen e llaçit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme