Secondary Adv

Kondicioner tavanor Fan Coil FCA, Aermek Albania

Aermek Albania

Pershkrimi

Kondicioner tavanor Fan Coil FCA

Fuqia Ftohëse: nga 1500 në 8700 W 

Fuqia Ngrohëse: nga 3800 në 16700 W 

 

Instalimi në tavan

 

Karakteristika :

Fan koileri FCA i tipit kasetinë është një pajisje për trajtimin e ajrit si në stinën e dimrit(ngrohje) dhe në atë verore(ftohje).

Njësia është për instalim në tavan.

Njësia FCA duhet instaluar bashkë me aksesorin GLA (njësia FCA-R bashkangjitet me aksesorin GLA10R) që është i përshtatur me një grilë te përshtatur për veshjet e tavaneve.

 

• 6 madhësi 

• Grupi i ventilatorëve aksial-centrifugal me 4 shpejtësi.

• Versioni me 4 tuba (dopio bateri): FCA 34, 38, 44, 64, 84 dhe 124 

• Versioni FCA-R me telekomandë. Version I përshtatur për kontroll të plotë të (ndërim shpejtësish, ndërim stinësh, ndërim drejtimi te valvolës me 3 rrugë...). Versioni i disponueshëm si për impiantet me 2 tuba dhe për impiantet me 4 tuba. 

• Qetësi maksimale gjatë punimit.

• Dimensioni i grilës në standartet e paneleve te tavaneve. 

  • Mundësi e futjes së ajrit të jashtëm. 

• Thjeshtësi montimi dhe mirëmbajtjeje. 

• Filtri i ajrit i rigjenerueshëm 

• Thjeshtësi në nxjerje dhe pastrim të filtrit të ajrit. 

• Filtri i parangarkuar elektrikisht

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme