Secondary Adv

Ashensore Teknologjia PORT, E.M.E. ASHENSOR GROUP

E.M.E. ASHENSOR GROUP
Ashensore Teknologjia PORT

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

Ashensore Teknologjia PORT

Menaxhimi i tranzitit  (Teknologjia PORT)

EME ishte e para qe perdori menaxhimin e tranzitit me sistemin e saj të kontrollit destinacion. Ajo bashkëvepron me përdoruesit, kufizon aksesin dhe optimizon kulmin e rrjedhës së trafikut. Ajo mund të jetë edhe  i personalizuar për qiramarrësit dhe ju lejon të modernizoni pa ulur kapacitetin e transportit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme