Secondary Adv

Grafiato dekorative ne gjendje te lengshme, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Eshtë Grafiato dekorative në gjendje të lëngshme, produkt me kualitet të

lartë i gatshëm për përdorim.

APLIKIMI: Aplikohet lehtë dhe përdoret në mure të brendshme dhe të

jashtme. Vendi ku aplikohet duhet të jetë i fortë dhe i pastër nga pluhurat

dhe yndyrnat. Aplikohet me dorë, malle metalike, në trashësi të njëjtë me

kokrrizën më të madhe që përmban produkti.

PERPUNIMI: Përpunimi bëhet me vegël plastike derisa materiali të jetë i

punueshëm, prodhimi përfundimtar i cili është aplikuar është i fortë dhe

rezistent ndaj ujit dhe kushteve atmosferike.

AMBALAZHIMI: Produkti është i ambalazhuar në kovë plastike 25kg.

KONSUMI: Për sipërfaqe 5-6m përdoret 25kg produkt.

RUAJTJA: Produkti ruhet 9 muaj me ambalazhim të pahapur fabrike

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme